Skip to main content

Over Ons


Angela’s Snackwagens.
Een naam die velen al kennen en op
menig feest niet meer weg te denken is.
Maar wie zijn wij nou eigenlijk?

 

Hieronder lees je daarover meer.

Wij zijn Egbert en Angela  van Angela’s Snackwagens.

Al meer dan 15 jaar doen wij ons werk met veel plezier.

Angela is het werk eigenlijk met de paplepel in gegoten.
Van kinds af aan is Angela al opgegroeid tussen de snackwagens. Ze heeft het altijd al een erg leuke business gevonden. Natuurlijk ben je er niet zomaar en heb je altijd eerst nog een voorstadia van opleidingen en stages. Enigszins leek daar in alle schooldrukte alles een beetje te verwateren. Toch, bleek al vrij snel dat wat er eenmaal in zit. Er echt niet meer zomaar uit gaat. Deze jongedame was niet veel later dan ook steevast terug te vinden bij diverse snackbars om ervaring op te doen. Al gauw wist ze dan ook wat haar plek later zou worden.
De Snackwagen!

Egbert kwam daarentegen uit een andere tak van sport. Hij was allereerst ook meer te vinden op zijn eigen werkgebied, de slagerij. Producten klaarmaken is toch iets anders dan producten bereiden en daar heeft hij ook aardig wat ervaring in opgedaan. Wel is het zo (is volop gebleken). Als je het product weet klaar te maken, dan weet je er alles over en kan je het zeker ook bereiden!

Naast het klaarmaken van snacks zijn ook de snackwagens van Angela’s Snackwagens volledig zelf gemaakt. Alles wat dit tweetal nodig heeft om een feest tot een geslaagd feest te brengen hebben zij tijdens het bouwen van de wagens ingezet en is verwerkt in deze rijdende luxe mini cafetaria’s.. Er staan dan ook prachtige wagens met “alles erop en eraan” zodat ze kunnen werken op een manier waarbij het de klant aan niets ontbreekt.

Met de tijd is gebleken dat Egbert en Angela onafscheidelijk zijn van elkaar en zeker hun passie voor feest, voedsel, en vriendelijkheid delen. Het exploiteren van snackwagens is dan ook wat ze tegenwoordig samen het liefste doen. Met een lach en een goed woord staan ze klaar voor elke klant. Het is dan ook een echt feest, als Angela’s Snackwagens er bij is geweest!