Skip to main content

Onze Snackwagens

Bij Angela’s snackwagens hebben wij 2 wagens om jouw evenement helemaal compleet mee te maken. De wagens zijn respectievelijk 5 meter en de tweede wagen 6 meter. Met deze grootte kunnen wij er voor zorgen dat er veilig gewerkt kan worden maar ook (en niet minder belangrijk) dat er genoeg ruimte is om alles hygiënisch en volgens de verantwoord frituren norm te bewerkstelligen.

De wagens zijn voorzien van alle benodigdheden en gemakken die je van een moderne snackwagen mag verwachten. Dit zorgt er voor dat wij van klein feest (+/- 50 personen) tot groot evenement (2000+ personen) zonder problemen aan kunnen.

Benodigdheden voor Snackwagen op locatie?

Vaak wordt ons gevraagd wat er allemaal nodig is als wij bij je langs komen. Eigenlijk is er weinig tot niets nodig. Qua apparatuur zou het handig zijn als er een 380v aansluiting is en elke snackwagen is verder voorzien van verlengkabels. Hier hoef je je dus niet druk om te maken.

Mocht de aansluiting niet aanwezig zijn? Geen paniek.. Dat betekend namelijk niet dat wij niet kunnen komen. Als wij weten dat dit het geval is wordt hier gewoon rekening mee gehouden. In dat opzicht is er dus eigenlijk niets extra’s nodig om ons langs te laten komen.

Nou.. Oke.. Één kleinigheidje wat wel heel belangrijk is en wat wij héél graag zouden willen zien, is dat er een veilige plek is om te kunnen staan. De bedoeling hiervan is dus een plek waar wij geen hinder veroorzaken of publiek en/of klanten in problemen kunnen brengen tijdens het uitvoeren van ons werk.

Opbouw en installatie tijden.

Graag zijn wij vroegtijdig op locatie met de snackwagen. Zeker bij grotere evenementen en feesten is dit een pre. Met een wagen tussen publiek/toeschouwers moeten rijden is namelijk (vooral met het oog op veiligheid) niet wenselijk.

Voor het installeren van onze snackwagen, opbouwen van materialen en opwarmen van de benodigde apparatuur hebben wij om kwaliteit te kunnen leveren enige tijd nodig. Deze opbouw duurt circa een uur.